Office Lens

Cover artProductivitat al 100%. No tinc per costum escriure posts sobre software, i menys si aquest soft no és novedós. Malgrat tot, per a mi la descoberta és molt recent i molt grata.

Si necessites digitalitzar documents, aquest escàner de mòbil és impressionant. Fes la foto com vulguis que ell en corregeix les proporcions i et salva el document resulant com a imatge, pdf i (atenció!) com a doc, actuant com a OCR generador de documents que tu pots modificar o convertir en hipertext per a les teves búsquedes i indexacions.

Evidentment, al final tot es guarda al núvol o en local i, aprofitant l’entorn de OneNote o Word Online, el text està a la teva disposició sempre que vulguis. I, per si no n’hi hagués prou, pots sortir de la bombolla Microsoft (OneNote, OneDrive, Office Online) i compartir directament els documents en entorns de la competència, com el Drive de Google.

He estat usuari de Linux des de les primeres propostes SUSE, ara ja fa 20 anys, i com a tal, he renegat de Microsoft moltes vegades; però ara he de reconèixer que el Windows 10 i l’Office online han ressuscitat el meu vell notebook amb processador Atom de primera fornada i l’han convertit en una eina àgil, ràpida i productiva. Ja ni enyoro el meu Ubuntu 14.04 (tot i que seguiré defensant aquest S.O. allà on calgui encara que només sigui per romanticisme digital)..

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: